سفارش تبلیغ
صبا ویژن
تاریخ : سه شنبه 92/2/3 | 6:10 عصر | نویسنده : فاطمه مناقب

(اگه کلمه ی MATH رو نمیتونین ببینین یه خورده چشماتون رو تنگ کنید)




تاریخ : سه شنبه 92/2/3 | 6:6 عصر | نویسنده : فاطمه مناقب

اگر عدد 3025 را انتخاب کنید و سپس آن را از سمت راست دو رقم دو رقم جدا کنید و بعد این دو رقم به وجود امده (30،25) را با هم جمع ببندید و حاصل را به توان دو برسانید خواهید دید که حاصل همان عدد 3025 است.

به عبارت ریاضی:

55 = 25 + 30

3025 = 55 * 55 

اکنون شما اعداد چهار رقمی دیگری پیدا کنید که دارای این خاصیت هستند؟

 

پاسخ : در کل اعداد چهار رقمی تنها اعداد 3025 ، 2025 ، 9801 دارای این خاصیت هستند.




تاریخ : سه شنبه 92/2/3 | 5:36 عصر | نویسنده : سارا محمودی

یک عدد چهار رقمی در نظر بگیرید . با این شرط که همه ی ارقام آن مثل هم نباشند .  

حالا بزرگترین و کوچکترین اعدادی را که می توان با ارقام این عدد ساخت در نظر می گیریم و آن ها را از هم کم می کنیم . همین عملیات را دوباره روی عدد حاصل انجام می دهیم در نهایت به عدد ثابت کاپرکار یعنی عدد 6174 می رسیم .

به عنوان مثال عدد 8028 را در نظر بگیرید . 8532 = 0288- 8820 و

6174 = 2358- 8532 و 6174 = 1467- 7641 .

 




تاریخ : سه شنبه 92/2/3 | 5:35 عصر | نویسنده : سارا محمودی

آقای من : تو در نهایتی خواهی آمد که حد تابع دنیا نیست.تو در کنجی از جغرافیای زمین طلوع خواهی کرد که جواب نهایی تمام معادلات زمین است.

آقای من : بیا که اوضاع معکوس شده است.منحنی ارزشها نزولی اکید است. نمودارحرکت ما انسانها پر از اکسترمم شده است.

سرور من : روز هفتم هفته که دلممشتق شده است،اشتیاق دیدار تو را با دعای ندبه در هم می آمیزم و با تو به زمزمه مینشینم. زمزمه ای که واحدهای آن کم است ولی تو آن را می شنوی.

آقا جان: تمامسوالات ذهنم را به صورت دستگاه های چند معادله و چند مجهولی در آورده ام و برایجوابهای آن راهی جز مبهم بودن نیافته ام.

هر چه به مشتاقان و منتظران تو مینگرم در معادله زندگی هیچ کدام در دنیای حقیقی ریشه ای ندارند مگر در دنیای مختلطفریب و دروغ.

سرور خوبم: با خود عهد میبندم ،مهر و محبت تو را با نوشتن نامزیبایت بر مقدمه تمام ترسیم شده تدریسم تقسیم کنم و هزار بار بر این سطر نام تو رادر ذکر تمام خوبیهایت ضرب کنم و با دل منتظرم جمع ببندم.



مولای من: سری به سریها و دنباله های منتظرانت بزنیم که سیگمای تمام آنها به 313 تن می رسد،چه فاجعه ای است این دنیا ،مگر اوضاع قرینه شود یا محور زندگیها انتقال یابد تازمینه آمدنت در مختصات دنیا فراهم شود.زمانی که با خود می اندیشم که کدام رابطه وضابطه باعث خواهد شد بین من و شما زوج مرتب شکل گیرد دیدم و درک کردم که به راستیشرط برقراری این است که اگر مولفه ی اول یکرنگ و صمیمی بود مولفه دوم هم یکرنگ وصمیمی باشد.



اینجا وقتی دلم می گیرد انتظار تو را مدلسازی می کنم .تمام ابعاد ایمانم را در حکم ذره می بینم و آنچه به من آرامش می دهد این است که بههندسه عبادت روی آورم و در مستطیل سجاده سر بر دایره مهر تو گذارم و از خدای تومهرت را طلب کنم.

باور کن در کلاس درسم بارها گفته ام ،دانش آموز عزیز درفضای نمونه ی زندگی انسانها پیشامدی بنویسید که تعداد منتظران شما رقم بزند .بهامید آنکه در بررسی احتمال ظهورت عددی نزدیک به یک ببینم.بارها گفته ام همنهشتیانسان و ایمان وقتی برقرار است که ایمان بین تمام انسانها برقرارباشد و باقیماندهربا و کذب نیاورد.



اما…. میدانم و خوب میدانم،

تو روزیخواهی آمد که تصاعد خوبیها برقرار باشد،

که ارتفاع عدالت بر قاعده دنیاقابل ترسیم باشد،

که مساحت دنیا فضای پیوسته خوبیها باشد،

که ازجمکران تا وادی سهله خط مستقیم عشق باشد،

که انتظار و اشتیاق تنها مجهولمساله انسانها باشد.

*
به امید طلوع آقا در بیکران دنیا*




تاریخ : سه شنبه 92/2/3 | 5:34 عصر | نویسنده : سارا محمودی

کاش مختصات کردارمان روی ربع اول همانطور می ماند و به سمت ربعهای دیگر نمی رفتیم .
کاش تابع تمامی اعمال خوبمان اکیدا صعودی باشد تا به مقصد برسیم.
کاش تابع گناهانمان نزولی باشد تا در یک جا بالاخره پایان پذیرد.
کاش لااقل تابع گناهانمان اینقدر پیوسته نباشد و حد اشتباهاتمان به بی نهایت میل نکند.

بارالها

حمد و سپاس از آن توستکه محیطی بر تمام عالم و تو تکیه گاهی بر تمام موجودات.

خدایا

آن روز را برسان که روح و جسم در تقارن هم و موازی دستورات تو باشد.

     خدایا

        نمی خواهم فقط محیط زندگی ام از نام و یاد تو پر شود که من طالب آنم که مساحت وجودم از تو پر شود .

 خدایا

        من چون مثلثی هستم که می خواهم زاویه کارهایم قایم به وتری باشد که نام تو بر تارک آن نقش بسته باشد .

خدایا 

       می خواهم از 100 درصد زندگی تو آن را پرکنی، وقتی تقسیم می کنند تو باشی، وقتی جمع می شوم تو شوی و آن گاه که مرا ضرب می کنند، حاصل آن تو یعنی بی نهایت باشی، اما مباد آن لحظه که منهای تو باشم .




تاریخ : سه شنبه 92/2/3 | 5:32 عصر | نویسنده : نرگس بهروزی
هر سه تایی به صورت (a,b,c) را که تشکیل رابطه فیثا غورس (c2=a2+b2)در مثلث قائم الزاویه را بدهند به سه تایی های فیثا غورثی معروفند .

برای تشکیل و بدست آوردن سه تایی های فیثا غورسی می توان با جایگذاری  به جای u و v  مقادیری برای a و b و c بدست آورد .

 a=2uv

b=u2-v2

c=u2+v2

( به شرط اینکه اولا u  و v  با هم برابر نبوده

و دوم نسبت به هم اول باشند  1= (u,v)

و سوم اینکه   u>v  باشد   )

به عنوان مثال اگر به u=2 و v=1 بدهیم مقادیر a=4 و b=3 و c=5 را به ما می دهد که با می دانیم با توجه به رابطه  فیثاغورس تشکیل یک مثلث قایم الزاویه را می دهد .

32+42=52

16+9=25




تاریخ : سه شنبه 92/2/3 | 5:31 عصر | نویسنده : نرگس بهروزی

23سال پیش شیمیدانى مصرى به نام دکتر رشاد خلیفه که در امریکا اقامت داشت ،پس از سه سال کار مداوم و استفاده از کامپیوتر! ادعا نمود که نظم حیرت انگیزى رادر قرآن کشف نموده است .

ایشان گفت : تعداد تکرار حروف و کلمات در قرآن ،کاملا سنجیده و حساب شده است و از تناسب و نـظمى شگفت انگیز حکایت مى کند و نتیجه گرفت که چون هیچ مؤلف و نویسنده اى نمى تواند در ضـمـن نـگـارش کـتاب ، مراعات تعداد تکرار حروف و کلمات خود را نموده و نظمى خاص در میان آنها تعبیه کند، پس این ویژگى خاص قرآن بوده و وجهى از وجوه اعجاز آن به شمارمى رود.

اولین مثال ایشان براى اثبات ادعایش ، حروف مقطعه قرآن بود که مدعى شد راز و رمز این حروف اسرارآمیز را کشف کرده است .

ایـشـان گفت تکرار حروف مقطعه در سوره مربوطه ، بیش از تکرار حروف دیگر است و نیز معدل تکرار این حروف نسبت به مجموع حروف سوره خاص ، بیش از معدل تکرار این حروف درسورهاى دیگر است .

هـمـچنین در هر یک از 29 سوره اى که در افتتاح آن ، حروف مقطعه آمده است ، مجموع تعداد آن حـرف یا حروف در آن سوره دقیقا و بدون استثنا مضرب 19 مى باشد و مطالب دیگرى از این دست که در ادامه این مقاله به آنها خواهیم پرداخت .

بـا اعـلان ایـن خبر و پخش آن توسط رسانه هاى گروهى و جرائد آن روز، این موضوع به گونه اى غیرمنتظره در همه جا صدا نمود و موجى از شادى و شعف در میان مسلمانان برانگیخت .

راقـم ایـن سـطـور نیز آن روز از جمله کسانى بود که از خوشحالى در پوست خود نمى گنجید و مى پنداشت که مسلمین سنگرى بسیار قوى در برابرملحدین گشوده اند.

انـتشار این خبر در میان روشنفکران کشورهاى اسلامى ، نه تنها موجب شعف وشادى بلکه موجب آن شـد تـا بـسـیـارى از آنـهـا خود به میدان آمده و با آمارگیرى ازتعداد حروف و کلمات قرآن ، پـرده هاى دیگرى از اسرار و رموز این کتاب آسمانى رابرملا سازند! البته از این عده ، جمعى بعد از مدتى سرگردانى و راه به جایى نبردن ،دست از کار کشیدند.

اما گروهى دیگر که اعتقادى راسختر به اعجاز قرآن داشتند، به این کاوش ادامه دادند و مقالات و تـالـیـفـاتى نیز منتشر کردند که در مقام نقد یکایک آنها نیستیم بلکه در این مقاله درصدد آنیم تا اثـبات کنیم ، این جریان ، انحرافى بوده وکسانى که در این وادى افتادند، جز سرگردانى و ناکامى چیزى عائدشان نشد واشکالات نقضى و حلى فراوانى بر دعاوى آنها وارد است .

قـبـلا متذکر شویم که ایشان اولین نفر در این وادى نبوده و ردپاى این فکر در کتاب الاتقان فى علوم القرآن سیوطى نیز دیده مى شود.

(2/112).اسـاسـا بـایـد بـبینیم قرآن خود را چگونه معرفى کرده است ، پیشوایان معصوم ما قرآن را چـگونه معرفى کرده اند! آیا آن را کتابى اسرارآمیز، معماگونه ، عجیب و غریب وصف نموده اند و یا آن را کتابى روشن و پرمحتوى خوانده اند؟ .

حـقیقت آن است که قرآن خود را کتاب هدایت و رستگارى مى داند و پیوسته ما را به تلاوت و تدبر در خود دعوت مى کند.

قـرآن مـا را بـه تماشاى حروف و کلمات خوددعوت نمى کند، بلکه همواره ما را به قرائت و تدبر و توجه به هشدارهاى خودفرامى خواند.

قرآن خود را احسن الحدیث مى خواند که باز جنبه معنایى آن مد نظراست نه ساختار لفظى آن ، لذا بعد از آن مى فرماید:.

تـقـشـعـر مـنه جلود الذین یخشون ربهم ثم تلین جلودهم و قلوبهم الى ذکر اللّه ذلک هدى اللّه یهدى به من یشا (23/39).




تاریخ : سه شنبه 92/2/3 | 5:30 عصر | نویسنده : نرگس بهروزی

برای آنکه بتوانید ریاضی را بهتر بخوانید، بهتر بفهمید، بهتر یاد بگیرید و بیشتر با آن دوست شوید بیست نکته زیر را بخوانید و به کار ببرید.

1-به خاطر داشته باشید که یادگیری درس ریاضی حتما باید در کلاس انجام گیرد زیرا یادگیری این درس به شدت وابسته به معلم است.

2- برای یادگرفتن ریاضیات داشتن تمرکز الزامی است. پس به هنگام یادگیری سر تا پا گوش باشید. به ویژه اینکه دبیر ریاضی از معدود دبیران پشت به کلاس است زیرا دائما مجبور به استفاده از تخته برای نوشتن است.

3- به توضیحات دبیر یا مدرس ریاضی باید کاملا دقت کنید زیرا چکیده ی چند سال تجربه و انتقال مطلب به همراه منطبق ریاضیاتی درس را تواما ارائه می کند.

4- مراحل محاسباتی هر تمرین را به زبان خودتان برای خودتان بازگویی کنید و راهنما و خود آموز خاص خودتان را در هر مبحث بنویسید.

5- از عدم توانایی یا مهارتتان در حل تمرینها و مسائل نترسید و دلسرد نشوید بلکه با شعف تمام با آن برخورد کنید زیرا با پی بردن به ضعف ها و نقص هایتان نیمی از عیب را رفع کرده اید.

6- به هنگام حل تمرین حدس بزنید که چگونه سؤال یا سؤالات مشابهی ممکن است در امتحان بیابید.

7- در انجام تمرینهای هندسه، درک این که قضیه از شما چه چیزی را می خواهد، مهم است. هر چه راههای بیشتر و جدیدتری برای بیان محتوای قضایا، تعاریف و اصول موضوعه پیدا کنید، هندسه را بهتر فهمیده اید.

8- ریاضی سیری پلکانی دارد.بنابراین آمادگی مهارتی در انجام مفاهیم قبلا آموخته شده و درک آنها پیش نیاز درک مفاهیم ریاضی بعدی است.

9- در کلاس درس ریاضی فعال باشید. دقت کنید، سؤال کنید تمرین کنید، مراحل محاسباتی را ثبت کنید.

10-موقع یادگیری تلاش کنید ساختار ریاضی، ارتباطات، روابط اجزاء و منطبق ریاضی حاکم بر آن، کاربردها و سایر ویژگی های نظری مطلب را بفهمید.

11- با خودسنجی در تمرین های ریاضی، بلافاصله علل ناکامی و عدم موفقیت خودتان در مقابله با تمرین را ریشه یابی کنید مثلا این ناکامی ناشی از این باشد که:

الف) در درک و فهم ریاضیاتی تمرین مورد نظر مشکل دارید.

ب) در حل تمرین یا تمرین های مورد نظر مشکل دارید.

ج) تمرین هایی که انجام داده اید به حد کفایت و لازم نبوده است.

12- تمرین های ریاضی را یک ضرورت و نه اجبار تلقی کنید و با داشتن نگرش مثبت به این تکالیف و هدفمند بودن از تمرین های ریاضی استفاده بیشتری ببرید.

13- فقط به تمرین های موجود در کتاب درسی بسنده نکنید بلکه از کتاب های ویژه حل تمرین یا به اصطلاح کتاب کار هم استفاده کنید.

14- اصل اساسی در انجام تمرین های ریاضی استفاده از استدلال قیاسی است نسبت به این مساله حساس و واقف باشید تا سرعت کارتان زیاد شود.

15- هیچ گاه به هنگام خستگی به ادامه تمرین ریاضی نپردازید زیرا خستگی باعث کاهش دقت و تمرکزتان شده و ضریب خطاها و ناکامیتان را بالا می برد.

16- ریاضی مثل هر علم دیگری زبان خاص خودش را دارد. این زبان را بفهمید و بیاموزید تا از ارتباط با ریاضی لذت بیشتری ببرید. زبان ریاضی مجموعه ای از اعداد، علائم و نمادها، حروف، اشکال و روابط بین آنهاست.

17- یکی از موانع درک ریاضی، نداشتن تصور ریاضیاتی مثبت از خود است. این موانع ممکن است در درک ریاضی، در تمرین ریاضی، در امتحان ریاضی دادن یا در تست ریاضی زدن باشد. با تلاش و تمرین سعی کنید بر این موانع غلبه کنید.

18-اصول حل مساله را یاد بگیرید و به کار ببرید. این اصول شامل موارد زیر است:

1) مساله را بفهمید. یعنی فرض ها و شروط مسأله را درک کنید. داده ها و مجهول ها را روی کاغذ بیاورید، ترسیم کنید یا مجسم کنید.

2) ارتباط منطقی میان داده ها، شروط مسأله و مجهول را پیدا کنید.

3) راه حل ها را پیدا کنید.

4) عملیات را اجرا کنید و محاسبات لازم را انجام دهید.

5) جوابهای به دست آمده را وارسی کنید و از صحت آنها مطمئن شوید.

6) راه حل های کوتاه تر یا متفاوت را پیدا کنید.

19- هرگز قبل از حصول اطمینان از یادگیری متن و جوهره ی درس به سراغ انجام تمرین نروید زیرا احتمال ناکام شدن و عدم موفقیت تان زیاد خواهد بود.

20- هرگز به سراغ حل المسائل نروید مگر آنکه قبلا:

1-کتاب درسی را خوانده باشید.

2-جزوه درسی تان را دقیق مطالعه کرده باشید.

3-از کتاب کمک درسی یا نوار یا سی دی آموزشی استفاده کرده باشید.

4-از معلم تان برای رفع اشکال کمک گرفته باشید.

5-به دوستانتان یا همکلاسی های برتر برای رفع اشکال مراجعه کرده باشید.

6-از اعضاء خانواده یا دیگران کمک گرفته باشید.




تاریخ : سه شنبه 92/2/3 | 5:28 عصر | نویسنده : نرگس بهروزی

در مجموعه اعداد طبیعی عدد 15873 عدد عجیبی است. چون اگرآن را در هر رقمی ضرب (منظور از رقم، یعنی اعداد 1 تا 9 ) و سپس حاصل را در عدد 7 ضرب کنیم ارقام عدد حاصل عبارت خواهد بود از رقم انتخابی، برای مثال اگر این عدد را در 4 ضرب کنیم داریم: 63492=4×15873 سپس با ضرب حاصل بدست آمده در 7 داریم:

 444444=7×63492  

، حال شما برای ارقام دیگری نیز امتحان کنید .

 از آن عجیب تر آنکه اگر این عدد را در عددهای دو رقمی که مجموع ارقام آنها از 10 کمتر باشد ضرب کنیم به نتیجه جالب تری می رسیم. برای مثال این عدد را ابتدا در 35 و سپس در 7 ضرب کنیم داریم: 

 
3888885=7×5555555         ،        555555=35×15873

 

نگاه کنید ارقام اول و آخر عدد همان ارقام 35 هستند و ارقام دیگر تکرار حاصل جمع 3 و 5 می باشد، برای ارقام دیگر امتحان کنید



تاریخ : سه شنبه 92/2/3 | 5:24 عصر | نویسنده : آیدا زحمتکش

دلم میخواهد زندگی را از زاویه ای دیگر ببینم.


دوست دارم نگاه هندسی به زندگی داشته باشم و محیط پیرامون خود را  با  دیدی نو

محاسبه کنم.


دلم میخواهد مساحت عمرم را بسنجم و به شخصیتم شکل مناسبی بدهم.


 

میتوانم زندگی را مربعی  فرض کنم  که  اضلاع  آن  را ایمان - هدف - امید و عشق

تشکیل داده اند یا مثلثی که  زاویه های آن علم - ایمان و انسانیت باشد.

  

میتوانم مرکز دایره حیاتم را انتخابهای خوب قراردهم.


 

چرا سطحی بیندیشم؟


 

وقتی  دوست  دارم  به افکار و زندگیم عمق دهم  و میتوانم  حجم  معنویتم  را افزون

سازم.


من میتوانم از نقطه های خط عمرم خطی مستقیم  در جهت  خوبی  و مهربانی ترسیم

کنم. 


من دلم میخواهد زندگیم برقاعده پاکی استوار باشد. به موازات حق پیش بروم و زاویه

 دیدم باز باشد.


وقتی این  قدر توانایی دارم  چرا شکل غیر منتظم  باشم  و از میان  خطوط خط های

شکستهو منحنی را برگزینم؟


  

من میتوانم منشوری باشم شفاف که از هر سو جلوه ای خاص دارد.


 

منشوری  که  نور را  به راحتی  تجزیه میکند و فضا را  با رنگهای  دلپذیر و جذاب

محبت - امید - عشق - عرفان  و ...  می آراید.




  • رمز موفقیت
  • صحاب
  • ضایعات
  • سفارش تبلیغ
    سفارش تبلیغ